lidt tilbagemeldinger fra årsmøde i DKF

Kære alle, Årsmøde-weekenden er kommet og gået, og desværre måtte jeg melde afbud i sidste øjeblik og kan derfor ikke berette meget om indhold, men jeg håber at dem, der tog afsted, fik fagligt udbytte af at tage afsted.

Som I husker, stillede Helle Stuart op til næstformandsposten, hvor der var kampvalg. Desværre tabte Helle afstemningen med een enkelt stemme. Det er rigtig ærgerligt både for Helle og for DKF, for jeg er sikker på at Helle ville have leveret en ihærdig indsats i forbundet i en tid, hvor man står overfor store udfordringer såsom det kommende world cup og ikke mindst OL i 2016.  Bestyrelsen her i klubben står fuldt bag Helle og glæder os over at hun har besluttet at stille op igen om to år.

Hvem der vandt titlen for bedst afviklede løb i 2014 er stadig uklart for mig, ku´have været sjovt, hvis det var os…

fortsat god mandag aften….

årsmøde i DKF i weekenden

hej,

i weekenden er der årsmøde i DKF i Silkeborg og der er mange aktiviteter i tilknytning dertil. Således deltager Simone og Henning i fredagens temadag om børne & unge træning, Nina, Helle, Simone og jeg deltager i lørdagens forskellige workshops.

Søndag er det tid for selve årsmødet og det er en vigtig dag for os i HvK, for Helle Stuart stiller jo nemlig op som næstformand i DKF. Man kan iøvrigt læse hendes opstillingsbegrundelse på dkf´s hjemmeside. Der er tale om et kampvalg, idet der er to opstillede kandidater til posten som næstformand. Udfaldet af afstemningen skal vi nok informere om, såsnart som muligt.

vi høres ved; tak for nu

kh Johanna