Coronavirus – yderligere tiltag fra 18. marts kl. 10:00

Kære Medlemmer

Regeringen har foretaget nye tiltag, som sætter yderligere begrænsninger. Den korte besked er fra DIF’s side:

”Myndighederne har her til aften udstedt et påbud om, at alle indendørs sports- og idrætsfaciliteter helt lukkes foreløbig frem til den 30. marts 2020. Forbuddet træder i kraft med virkning fra senest den 18. marts klokken 10.”

Som noget nyt gælder dette for alle roere, også eliten.

Udendørs roning er stadig tilladt, og om det skriver DKF: ”… vi opfordrer indtrængende til, at al udendørs træning enten sker alene eller med få andre – og at man virkelig lytter til rådet om at holde afstand.”

Vil du læse hele skrivelsen fra DKF, findes den her: http://bit.ly/2IS9r1t

I får nærmere besked, når situationen ændrer sig.

På bestyrelsens vegne,

Chris Lander, formand