Voksen instruktion

Hvidovre Kajakklub (HvK) består af en bred gruppe medlemmer, hvor der er mange muligheder, via fællesskabet i klubben, at f.eks. at komme på ture, deltage i arrangementer og mange andre ting.

Vil du starte på et instruktionshold og blive medlem?

Hvis du er parat til at indgå i kajakfællesskabet “Hvidovre Kajakklub”, som ikke kun er et uddannelsessted for kajakroning (det er vi også), men vi kan ikke sammenlignes med et fitnesscenter med lønnede ansatte, da vi er en sportsklub på frivillig basis, så er vi måske noget for dig. Udover du skal være parat til at indgå i fællesskabet forventer vi også, at du vil deltage i klubbens sociale liv og hjælpe til, hvis der er behov for det.

Er du stadig interesseret i at begynde på et instruktionshold i Hvidovre Kajakklub, vil vi anbefale at du læser kravene til færdighederne grundigt igennem, inden du tilmelder dig. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du skulle havde flere spørgsmål. Instruktionsforløbet er beskrevet her. Når du så på et tidspunkt skal ud at ro, kan du have glæde af siden praktiske oplysninger.

Frigivet fra en anden kajakklub?

Hvis du er blevet frigivet/friroret fra en anden kajakklub under Dansk Kano- og Kajakforbund skal man ikke igennem endnu et instruktionsforløb for, at blive medlem. Du skal kontakte Peter, hvor du så bliver indmeldt efter en gennemført og bestået entringsprøve, der bliver krævet af alle nye medlemmer pga. klubbens sikkerhedspolitik.

Tilmelding?

Hvis du ønsker at tilmelde dig instruktion skal du gøre det via denne formular: Tilmelding til vokseninstruktion i Hvidovre Kajakklub.